För den digitala poeten

Förr i världen skrev de flesta sina verk med penna och papper för hand. Men numera är det många som väljer att skriva sina dikter på telefonen eller på datorn. Om du själv tillhör den kategorin som skriver digitalt kan du nedan få tips på hur du tar tillvara på dina verk.

Allt för utskrift

Om du vill skriva ut dina verk behöver du kopieringspapper och en skrivare. Det finns papper från olika varumärken i olika storlekar och mängder. Det vanligaste är A4 men du kan också välja andra storlekar om du föredrar det. Du behöver också bläck till din skrivare.

Även om du inte är redo att visa upp dina dikter för andra eller till och med skicka iväg dem till ett förlag kan det vara bra att skriva ut dem. Dels för att du själv får se hur de ser ut på papper. Men också för att det är lite av en försäkring då digitala filer kan försvinna. När du har dem fysiskt är det svårare att tappa bort dem, vilket kan spara dig frustration, tid och energi. Därför ska du skriva ut dina dikter så du har dem till hands när du är i behov av dem.

Add a Comment