Personliga dikter på begravningen

När en nära anhörig har gått bort kan det kännas skönt att få hjälp av en begravningsbyrå med alla praktiska detaljer. Det kan kännas överväldigande att hantera både sorg och begravningsplanering på samma gång, men det går att åtgärda.

Det kan kosta en slant att ställa till med en värdig begravning, men det blir ett fint tillfälle att samlas och ta farväl av en älskad släkting eller familjemedlem. På lovabegravning.se hittar du trygg rådgivning och förmånligt pris på begravningsbyrån i Malmö som är känd för sin goda service. Lova begravningsbyrå finns dessutom över hela landet och erbjuder såväl catering som hjälp med minnesstund, solosång, ceremoni och mycket mer.

Välj en personlig dikt

Själva ceremonin kan göras hur personlig som helst och det är vanligt att anhöriga läser upp dikter som på olika sätt påminner om den som har gått bort. Det kan också handla om poesi som älskats av den bortgångne eller om dikter som skrivits för att hedra den som inte längre finns här. Att läsa poesi under ceremonin blir väldigt stämningsfullt och tillsammans med ljus och glada minnen får alla gäster en stund att minnas. Lova begravningsbyrå kan också hjälpa till med att planera ceremonin eller välja ut passande minnesrader till dödsannonsen.

Add a Comment