Gör en diktsamling – komplettera med bilder

Är du en fena på att skriva dikter? I så fall skulle du kunna göra något roligt med det. Varför inte göra en hel diktsamling i form av en egen bok? På så vis skulle du även kunna tjäna lite pengar på ditt intresse för dikter. Komplettera gärna dikterna med bilder som passar till dem. Då blir de mer levande och intressanta.

Ta egna bilder

Om du gillar att skriva dikter, är du förmodligen en väldigt kreativ person. Det kan du dra nytta av när du ska fixa bilder till dikterna. Du kan nämligen ta dina egna bilder. Då får du full kontroll över vad för typ av objekt eller motiv du tycker passar allra bäst för att framhäva dikterna. Hur du ska skapa dina bilder bestämmer du helt själv. När du har tagit bilderna kan du framkalla dem hos myfujifilm.se i det format som du vill ha. Smidigare än så blir det knappast att framkalla dina bilder.

Ge ut själv eller via förlag

Det finns olika sätt att ge ut din diktsamling. Du kan gå via förlag, men det är inte alls säkert att det går. Först måste du nämligen skicka in ditt manus, alltså dina dikter, till förlagen för bedömning. Många förlag är kräsna och det är inte säkert att du får ett ”ja” någonstans. Då finns ett annat alternativ, nämligen att ge ut diktsamlingen själv. Det kostar visserligen många tusenlappar, men på så vis kommer du garanterat att få din bok utgiven.

Dikter och poesi

Add a Comment